Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Böngésző - Imák
Keresztény Magyarország Portál - Böngésző - Imák - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Frigyes napja
9 felhasználó online
0 tag, 9 vendégKépek a galériából

XVI. Benedek
Imák
Csapatszellem
Jóságos Istenünk, te pünkösdkor elküldted a Szentlelket nekünk. Ahogyan a tűz elborítja a fát és a rőzsét, úgy töltötte el az apostolokat, a tanítványokat és mindenkit, aki benned hitt. Fiad követőire egy addig ismeretlen erő áradt ki és egységet teremtve bátorságot öntött beléjük. Oly módon álltak ki egymásért és Jézus ügyéért, amit előtte el sem tudtak volna képzelni. "Jöjj, Szentlélek Istenünk!" - ebben a kérésben erősítik a keresztények ma is a Lélek utáni vágyukat és hitüket aziránt, aki segít, vigasztal, erősít, összeköt és szeret.

Sok sportágban, így a labdarúgásban is sok múlik a jó csapatszellemen. Ezt állandóan erősíteni kell, különösen akkor, ha sikerre készülnek, talán éppen egy hosszú sikertelenség után. A csapatszellem megtapasztalható a játékban, és megérezhető akkor, amikor a játékosok kölcsönösen lelkesítik egymást, és nem mordulnak dühösen egymásra. Megtapasztalható, amikor egymásért küzdenek és harcolnak, és nem magukat állítják a középpontba.

Add, Istenünk, hogy Fiad életéből és példájából, hasonló módon merítsenek erőt és bátorságot az emberek, hogy tudatos keresztény életformát valósítsanak meg! Add az embereknek Szentlelkedet, hogy egy szív és egy lélek legyenek, eltelve az egyetemes Lélekkel, aki nem elválaszt, hanem összeköt!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép