Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Böngésző - Imák
Keresztény Magyarország Portál - Böngésző - Imák - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Frigyes napja
12 felhasználó online
0 tag, 12 vendégKépek a galériából

Barátságról, A.
Angyalok kisgyermekkel (A)
Imák
Ima a Rosa Mystca-hoz
Rosa Mystica, Szeplőtelen Szűz, Kegyelmek Anyja, a te isteni Fiad iránti tiszteletből leborulunk előtted, hogy Istentől irgalomért könyörögjünk. Nem a saját érdemeink által, hanem a te anyai Szíved jósága által kérünk segítséget és kegyelmet abban a bizonyosságban, hogy te meg fogsz hallgatni bennünket.

Üdvözlégy Mária…

Rosa Mystica, Jézus anyja, a Szent Rózsafűzér Királynője és az Egyháznak, Krisztus misztikus testének Anyja, kérjük az egyenetlenség által szétszakított világ számára az egység és a béke ajándékát és mindazokat a kegyelmeket, amelyek képesek átformálni oly sok gyermekednek a szívét.

Üdvözlégy Mária…

Rosa Mystica, Apostolok királynője, add, hogy az eucharisztikus oltárok körül számtalan papi és szerzetesi hivatás fakadjon, amelyek életszentséggel és a lelkek iránti buzgósággal kiterjesszék a te Fiadnak, Jézus Krisztusnak az országát az egész világra. Áraszd ki ránk a te égi kegyelmedet!

Üdvözlégy Mária…


Üdvözlégy Királynő… Rosa Mystica, az Anyaszentegyház Édesanyja, könyörögj érettünk!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép