Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Böngésző - Imák
Keresztény Magyarország Portál - Böngésző - Imák - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Endre, Elek napja
8 felhasználó online
0 tag, 8 vendégKépek a galériából

Karácsony
Szent Johanna
Imák
Sztárok
Milyen gyakran elveszítik az emberek a sportban a mértéket! Milyen gyakran túloznak a szurkolók és a sportriporterek, amikor a különleges teljesítményeket kihangsúlyozzák! A "labdarúgósztár" meghatározás kifejezi a sikeres sportolók teljesítményét, akik olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, amit már nem kell megindokolni.

Mennyei Atyánk, ha létezik ilyen csillag, ilyen "sztár", akkor az a te Fiad volt és ma is az, akitől valóban különleges teljesítményt vártál. Az ő egész élete a jóságot, a felebaráti szeretetet és az emberekért hozott áldozatot jelenítette meg. Példaértékű számunkra, ahogyan az ellenfeleivel viselkedett. Fellelkesít bennünket, ahogyan minden emberrel törődött.

Kérünk téged, Atyánk, segíts minket, hogy Fiadat kövessük, és közben ne fáradjunk el. Adj nekünk pünkösdi bátorságot, pünkösdi erőt és szeretetet, hogy jótetteink és szavaink által Fiad kívánságát teljesítsük és Őt tündöklő csillagként magasztaljuk!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép