Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Böngésző - Imák
Keresztény Magyarország Portál - Böngésző - Imák - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Endre, Elek napja
4 felhasználó online
0 tag, 4 vendégKépek a galériából

A lélek
Carl Bloch festménye
Imák
Vereség
Jóságos Istenünk! Az emberhez tartozik az is, hogy a kudarccal is együtt kell élnie. A vereségek nem teszik egyszerűbbé az életet. Ez az élet minden területére igaz, így van ez a sportban is. A nézők hetente láthatják és megfigyelhetik, amikor a játékosok elveszítenek egy-egy futballmérkőzést. Ilyenkor lehorgasztott fejjel kullognak le a pályáról. A győztesek bezzeg ragyognak, büszkén mutatják magukat az ünneplő rajongóknak, átölelik egymást, egyszerűen boldogok. Úgy tűnik mindenesetre, hogy a vesztesnek csak a csalódás és a beletörődés marad.

Csak a győztest ünnepelni és a vesztesre nem figyelni, ez egyszerűen nem illik a sporthoz. A sportnak mindig játéknak kell lennie, az erő sportszerű játékának, és ennek így is kell maradnia. Segítsd, Istenünk, a sportért felelősöket, hogy ezt felismerjék! Add a sportszerű veszteseknek a jó szót, hogy a kudarcon keresztül is gazdagodhasson személyiségük. Részesítsd őket Fiad szellemében, aki szeretettel fordult az emberekhez minden helyzetben és időben, és a biztonságot nyújtotta nekik!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép