Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Böngésző - Imák
Keresztény Magyarország Portál - Böngésző - Imák - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Endre, Elek napja
18 felhasználó online
0 tag, 18 vendégKépek a galériából

Bosco Szent János
Topor Márta:  A pápák sora
Imák
Xavéri Szent Ferenc: Mindenható Úristen
Mindenható Úristen, emlékezzél meg arról, hogy a pogányok lelkét is a te képedre és hasonlatosságodra teremtetted! Emlékezzél meg, Uram, hogy Szent Fiad az ő lelkük üdvéért is a legkegyetlenebb halált szenvedte!
Ne engedd, könyörgök, hogy a pogányok őt megvessék, hanem engedd, hogy a jámbor emberek imájára megtérjenek, és részesei legyenek az örök boldogságnak, ne maradjanak bálványimádók, hanem ismerjék meg Krisztust, az örök élet forrását, ki nekünk életünk, üdvünk, örömünk, feltámadásunk, aki bennünket megváltott és megszentelt, akinek dicsőség, hála és imádás mindörökkön örökké!
Xavéri Szent Ferenc: Mindenható Úristen
Mindenható Úristen, emlékezzél meg arról, hogy a pogányok lelkét is a te képedre és hasonlatosságodra teremtetted! Emlékezzél meg, Uram, hogy Szent Fiad az ő lelkük üdvéért is a legkegyetlenebb halált szenvedte! Ne engedd, könyörgök, hogy a pogányok őt megvessék, hanem engedd, hogy a jámbor emberek imájára megtérjenek, és részesei legyenek az örök boldogságnak; ne maradjanak bálványimádók, hanem ismerjék meg Krisztust, az örök élet forrását, ki nekünk életünk, üdvünk, örömünk, feltámadásunk, aki bennünket megváltott és megszentelt, akinek dicsőség, hála és imádás mindörökkön örökké!

Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép