Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Ön jelenleg itt van: Főoldal - Copyright
Keresztény Magyarország Portál - Copyright - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek
Bernadett napja
3 felhasználó online
0 tag, 3 vendégKépek a galériából

Nagy Sándor.  Madonna
Ezüstszál
COPYRIGHT


Copyright © 2008 Keresztény Magyarország Portál - Minden jog fenntartva!

A honlapon közzétett információk, cikkek, képek, és egyéb alkotások szerzői jogi védelem alatt állnak. A további felhasználáshoz a Keresztény Magyarország Portál előzetes írásbeli engedélye szükséges.
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


A) A Keresztény Magyarország Portál a látogatókról statisztikai célokkal statisztikai adatokat gyújt. Ezek között szerepelhet az IP cím is, mely adott esetben személyes adatnak minősül. Minden ilyen adatot azonban a Keresztény Magyarország Portál csak statisztikai célokkal gyűjti, azokat személyek azonosítására, vagy bármilyen más célra fel nem használja. A Keresztény Magyarország Portál használata közben a felhasználó gépére cookie elhelyezése történik, a telepített cookie semmilyen személyes adatot nem tárol vagy továbbít a Keresztény Magyarország Portál felé.

B) A Keresztény Magyarország Portál a közölt tartalomért és a szolgáltatásért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat a felhasználók, saját felelősségükre és kockázatukra használhatják. A Keresztény Magyarország Portál nem vállal és elhárít minden nemű felelősséget, vagy az oldal használatából keletkező közvetlen vagy közvetett kárt. Azonban a Keresztény Magyarország Portál mindent megtesz az oldal zavartalan és hibamentes működésének fenntartására.

C) A Keresztény Magyarország Portál egyes szolgáltatásait regisztrációhoz köti. A regisztráció alatt a Keresztény Magyarország Portál tudomására jutott esetleges személyes adatokat a Keresztény Magyarország Portál szigorúan bizalmasan, titkosan kezeli, azokat mások számára ki nem szolgáltatja, felhasználásra át nem adja. A regisztrációt és a hozzá tartozó személyes adatokat a Keresztény Magyarország Portál a felhasználó kérésére törli. Regisztrációra mindenkinek lehetősége és joga van aki email címmel rendelkezik. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul hogy Keresztény Magyarország Portál értesítse email-ben az oldallal kapcsolatos változásokkal, hírekkel kapcsolatban. Azonban Keresztény Magyarország Portál semmilyen rendszeres hírlevelet, reklám hírlevelet, stb. a felhasználó hozzájárulása nélkül nem küld. Ezen beállításokat a felhasználó a Keresztény Magyarország Portál adatmódosítás pontjában tudja beállítani.

D) Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely az Adatvédelmi nyilatkozat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, kérjük, lépjen kapcsolatba a Keresztény Magyarország Portál szerkesztőivel a velemeny@keresztenymagyarorszag.hu email címen.
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép