11 felhasználó online
0 tag, 11 vendég
|
Fórum
|
380. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-16 19:12 | |
|
|
Judit
|
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Kérlek Uram, hogy a boldogságos Szűz Máriának közbenjárására minden barátomat oltalmazd meg minden bajtól és nyújtsd nekik azt a kegyelmet, amelyre most a legnagyobb szükségük van!
Szeretettel: Judit |
|
379. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-16 16:53 | |
|
|
Rohr Szilvia
|
Imádság:
Fölséges és dicsőséges Isten, ragyogd be szívem sötétségét, és adj nekem
igaz hitet, biztos reményt és tökéletes szeretetet, érzéket és értelmet
Uram, hogy megtegyem a te szent és igaz parancsodat.
Assisi Szent Ferenc |
|
378. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-16 11:19 | |
|
|
Ili
|
Drága Jézusom és Égi Édesanyám hallgasd meg imáinkat.
Köszönöm Teremtőm, hogy embernek születhettem erre a világra, amely telve van csodával. Köszönök minden új napot, minden új lehetőséget, köszönöm a munkakedvet és hogy mozogni tudok, hogy találkozhatom más emberekkel. Köszönöm az egyedüllétet és a pihenést, a virradatot és az alkonyt, a nyílt horizontot. Itt állok, kezeim telve vannak ajándékaiddal, segíts nekem, hadd osszam meg önmagamat másokkal. Ámen |
|
377. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-16 01:49 | |
|
|
Linda
|

„Mindennek meg van helye és az ideje," ahogy ezt mondani szokás.
Uram, segíts, hogy mindig vágyódjam arra, hogy időt töltsek a Te jelenlétedben. Hogy halljam a hívásod.
Miatyánk...
Február. 16. Kedd. harmadik nap
|
|
376. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-15 18:56 | |
|
|
Ima Szeretteinkért
|
Szemánné Balla Marianna üzenete! Keresztény Club - Imalánc
Nagyon megérintett Kata helyzete. Mindenképp imádkozom érte. Amikor a szerdai imanapokat szervezem, mindig imádkozik velünk 7 pap barátom, akik misét is ajánlanak a szándékokra. Igyekszem, hogy mindig benne legyen az imaláncban Kata is, de ha nem találnád a szándékok között, az véletlenül az én hibám. A jó Isten nem feledkezik el róla így sem.
Egyébként van 2 kislány - Laura 10 éves, Gréta 6 hónapos - akik születésüktől fogva szinte csak lélegezni tudnak, olyan nagymértékű oxigénhiány volt a születésük előtt és a születésükkor. Őértük is folyamatosan fohászkodom és kérek másokat is, hogy imádkozzanak értük. Hidd el, Katáért is ugyanígy fogom kérni mások imáját. Gyönyörű gyerekek.
Szeretettel: Mariann |
|
375. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-15 12:35 | |
|
|
Judit
|
Kedves Hedviga! Keresztényi szeretettel és hálával köszönöm!
Judit |
|
374. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-15 01:28 | |
|
|
Hedviga
|
Irgalmas Jézus! Vedd szelíd és alázatos Szíved védelmébe a gyermek-lelkeket és az alázatos szívűek lelkét. Hiszen ezek úgy virítanak az Atya égi trónja előtt, mint megannyi illatos bokréta. Az Ég lakói gyönyörködnek bennük. Fogadd ezeket a lelkeket örökre Szívedbe, hogy ott dicsőítsék Irgalmasságodat. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
Örök Atyánk! Pihentesd meg irgalmas isteni tekintetedet a kis gyermekek lelkén, valamint a szelíd és alázatos szívű lelkeken, akik szeretett Fiadhoz leginkább hasonlókká váltak, s Téged irgalmas Atyánk trónusod lábai előtt erényeik illatával örvendeztetnek. Kérünk Téged, áldj meg minket és az egész világot ezen lelkek feletti örömödből, és add szent kegyelmedet ahhoz, hogy örökké tiszteljük isteni irgalmasságodat. Amen.
|
|
373. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-15 00:41 | |
|
|
Linda
|

Uram, arra teremtettél, hogy szabadságban éljek.
Gyakran ezt az értéket alig becsülöm meg.
Sugalmazd nekem, hogy hogyan éljek az általad elképzelt szabadságban,
Tiszta szívvel, Benned való teljes bizalommal.Ámen
Miatyánk...
Február. 15. Hétfő. második nap |
|
372. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-14 18:35 | |
|
|
Judit
|
Köszönöm Linda a felajánlást!
Újabb hír: Kata ma megkapta a Betegek Szentségét. Kiment hozzájuk a "Pap bácsi".
Teljesen felkészülten mennek reggel a Szent L.Kórházba.
Egy orvosi hír a Szent L-ból egy ismerősön keresztül: Nagy a valószínűsége, hogy Kata meggyógyul, jók a kilátásai.
Isten velünk van!
Judit |
|
371. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-14 17:16 | |
|
|
Linda
|

Mindig jó barátokkal együtt lenni.
Mikor Veled vagyok együtt Uram, tudom, hogy a Teremtőm jelenlétében vagyok.
Szeretetből teremtettél engem.
Minden hajam szálát számon tartod.
A Te létezésed mindenek fölött áll. Ámen
Február. 14. Vasárnap. első nap |
|
370. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-14 16:35 | |
|
|
Linda
|
Kedves Judit és Imádkozó testvéreink!
Magam és családom nevében minden nap felteszek egy imát, elmélkedést, felajánlásképpen amíg Kata bent lesz a kórházban, hogy könnyebben tudjunk együtt imádkozni ki mikor ér rá. Igyekszem reggel feltenni, hogy mindenki eltudja mondani a nap folyamán. Be is számozom így könnyebben követhető lesz.
A mai szentmisénket értetek ajánlottuk fel.
Szeretettel Linda |
|
369. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-14 14:05 | |
|
|
Judit
|
Egy kis információ az egészségügyi állapotokról, ami miatt félek minden beavatkozástól!
Katánál az MRI-t most nem az Amerikai úton, az Idegsebészeti Klinikán csinálták, mint korábban, hanem egy másik klinikán. Menyem egyedül tudott csak menni, mert fiamnak egy határidős munkát be kellett fejeznie, férjem Nórára vigyázott. Hirtelen jött, így én már nem tudtam menni, hogy segítsek. Katát még altatni kell a vizsgálathoz. Altatás után rögtön infúzióra kellene tenni. Eddig ez így is volt. Most, ahol voltak, azt mondták, ők erre nincsenek berendezkedve, menjen vissza vele a Tűzoltó utcába. Mentőt nem tudnak adni. Hatalmas hó mindenütt, Kata félig alélt, egyedül a menyem az autóval, parkolóhely a kórház közelében sehol. A Tűzoltó utcából a kórház elől telefonált sírva fiamnak, hogy mit csináljon, nem tud leparkolni, Katát az ölében kell bevinnie. Egyébként egy nagyon talpraesett teremtés, de ez már nála is a vég volt. Fiam azt válaszolta, maradjon az autóval a kórház bejárata előtt, ne törődjön semmivel, a lényeg, hogy Kata mielőbb infúzióra kerüljön.
Utána már nem tudom, hogyan oldódtak meg a dolgok.
Szó volt korábban, hogy a transzplantáció előtt teljes góckutatás kell. Most semmit nem mondtak. Menyem kérdezett rá. Erre elküldték UH-ra. Ott leszúrták, hogy hol van a röntgen lelet, anélkül nem vizsgálnak. Menyem erre megkérdezte, hogy milyen röntgen, neki nem mondták. Akkor küldték el oda is. Tehát még azt sem tudjuk, hogy minden szükséges vizsgálatot elvégeztek-e, ami kell a beavatkozás előtt.
Ezek után valóban csak Istenben lehet bízni!!!
Isten áldásával, szeretettel: Judit |
|
368. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-13 23:48 | |
|
|
Judit
|
Drága Csillag!
Csak bízni és hinni Isten Irgalmában és segítségében, és ezért sokat imádkozni, amit jelenleg tehetünk!
Való igaz, amiket írsz, de sok abból nem rajtam múlik. Ha átvészeli Kata a kezelést, a továbbiakban hasonló a terv, mint írod, annyi különbséggel, hogy rettenetes nehéz Katába "diktálni" bármit, így az étkezése problémás. Egy ilyen kis gyermeknél, aki majd egy éven át kemón van, amitől az íz- és szagérzékelés is megváltozik, nem lehet tudni, hogy a továbbiakban milyen lesz az étvágya, mi fog ízleni neki. Erőltetni nem lehet úgy, mint egy felnőttnél.
Szentmisét a legkönnyebben, s igen jó helyen, a Mátraverebély-Szentkútnál lévő ferenceseknél lehet kérni. Ők ajánlják is, hogy hetente mondanak szentmisét a kérésekre. Már éltem ezzel a lehetőséggel.
Kértem már több helyen, mások is mondatnak érte. Több visszajelzésem van. Fiaméknak is van hittanos körük, Bíró püspök úr vezetésével, ők is sokat tesznek. Tehát valóban rengetegen imádkoznak. Ha igaz, hogy Jézus segít a hozzá fordulóknak, Katának meg kell gyógyulnia! Persze tudom, hogy minden ott FENT dől el, s mindennek az okát csak Isten ismeri.
Ismételtem köszönöm szépen ezt a nagyívű összefogást, a rengeteg imát!
Nagyon bízom ismét, hogy Kata Isten tenyerén lesz a kezelés alatt!
A Jóisten áldását kérve Rátok, kívánok megszentelt vasárnapot!
Igaz szeretettel: Judit |
|
367. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-12 14:58 | |
|
|
csillag
|
Judit!
Én komolyan NEM gondolom, hogy a kemo a sátán műve lenne. Én ismerek olyat, akinek használt. és ha mindenki szed mellé kiegészítőt, akkor mi van? Kata is szed, nem?
szerintem a kemo után kellene ráhajtani a természetes immunerősítésre, ha ennek zöld útja van már.teljesen őszintén én keresnék valakit, aki táplálkozásterápiával foglalkozik, és nagyon keményen tartanám a diétát (ismerek is ilyet, keresztényt is, de kb ugyanazt mondják mint a cod teához fűződő diéta). no cukor, csak teljes kiőrlésű dolgok, cékla, répa, alma, csírák, magvak, no vörös hús, hidrogénezett zsír, stb... ez azért bonyolultabb, ezért kellene a szakember, de sajnos valóban az egész nyugati kultúra táplálkozása tiszta rákkeltő, különösen ha valaki veszélyeztetett. szóval szerintem igenis reális esélye van Katának, hogy egy megfelelő diétával, hosszútávú életmódváltással, táplálékkiegészítőkkel, mint béres csepp, celladam, stb... visszanyerje az egészségét. Azt gondolom, hogy igenis keresztény kötelességünk kihasználni a természet adta józan (!) lehetőségeket, és kincseket, hiszen az mind Isten ajándéka.
(én a boltban található kaják kb 90%át nem veszem meg. a fiam 2 napnál tovább még nem volt beteg. én nem mondom, hogy kizárólag ez az oka, és elbízom magam, holnap kaphat akármilyen betegséget, de van összefüggés, az tuti.)
+ ehhez még számítsd hozzá az imákat is.
szerintem az életfelajánlás működik. olyannyira, hogy én nem merném komolyan megtenni. kérdés, hogy kit mire indít a Szentlélek. ha valaki türelemmel viseli a betegségeit, az sokszor nehezebb, mint egyszerűen csak meghalni agyvérzésben.
szerintem Istennél mindenkinek az élete értékes, nála tök mindegy, hogy 3 éves valaki, vagy 73 (bocs, csak írtam egy számot).
más: szerintem ha indul a kemo, arra is kéne valami jó kis imalánc + mondjuk heti egy mise. tudtok mondatni? esetleg a ferences testvér itt a fórumon?
|
|
366. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-12 12:32 | |
|
|
Judit
|
Az MRI NEGATÍV! Nem változott november óta! A továbbiakat nem befolyásolja, hétfőn beköltöznek a Szent L.Kórházba.
A felajánlott kilencedben bízom, mert ez az eredmény is ennyi betegség után csodának számít! NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM CSILLAG!!!
A kezelőorvosnak tegnap emailben feltettem egy kérdést, hogy a saját gyermekének is adná-e ezt a kezelést. Válasza nyegle, lekezelő és kioktató volt, a kérdésemre nem válaszolt. Újra kérdeztem. Visszajött minden megszólítás és aláírás nélkül annyi, hogy "természetesen".
Egyelőre többet nem tudok, este jön csak meg a férjem, talán ő még hoz információkat.
Isten áldása kísérjen Benneteket, szép, Istentől megáldott hétvégét, vasárnapot kívánok!
Szeretettel: Judit |
|
365. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-11 19:33 | |
|
|
Judit
|
Mégis lesz holnap MRI! Fiaméknak sikerült ma "kiharcolni"! Vajon mit fog mutatni?
Menyem kiborult, mert még a zárójelentést is csak "harcok árán" kaphatja meg!
Ez a mai egészségügy:-( Láttam néhány zárójelentést, az alkalmazott gyógyszereket sem tartalmazza korrekt módon:-(
Látod Csillag, már van eredménye az imáknak, különösen, ha negatív lesz a holnapi eredmény!
Isten áldásával: Judit |
|
364. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-11 17:33 | |
|
|
Judit
|
Még egy gondolatsort szeretnék leírni, ami mostanában foglalkoztat. Örülnék, ha kapnék rá választ!
Tudjuk, hogy Isten a Teremtő és a Sátán a pusztító lélek. Vajon lehet-e párhuzamot vonni ennek hasonlóságára a kiegészítő terápiák és a kemo között? Az előbbiekre egyes tudósok az egész életüket és saját vagyonukat áldozták, mert segíteni szeretnének a sok beteg emberen. Az utóbbit a globális pénzmaffia pénzeli és szedi áldozatait a kimutatások szerint nagyobb mértékben, mint maga a rák. Nem a Sátán műve? Lehet, hogy Katának a Sátán nem engedi, hogy akár még egy hetet erősödjön, hiszen két hete még lázas volt. Teljesen legyengült szervezetre ilyen mérgekkel rámenni? Lehet, hogy már elhagy a józan ész, de egyre inkább a sátáni pusztítást érzem Isten erejével szemben. Hiszen az ember teremtésétől kezdve az egész emberiség története a JÓ és Gonosz (Isten és Sátán) harcáról szól. Ez lekicsinyítve a mostani történet, de tudjuk, hogy egyre szaporodik a betegség, a szenvedés, ami nem lehet Isten akarata. Ez csak a Sátán műve lehet. S mivel lehet legyőzni? Csak a FESZÜLETTEL és az IMÁVAL! Ma is lehetett csodás gyógyulásokról hallani. Isten segít. De miért nem hallgat meg bennünket? Őrületes szenvedés vár most Katára. Egy ilyen kis, ártatlan teremtés miért kell, hogy ennyit szenvedjen? Ma is elhangzott a rádióban az életfelajánlás. Én már megtettem Katáért. És én meg is tehetem, mert a nagymamája vagyok, az én életem a magam betegségeivel már semmit nem ér. Vagy éppen ezért nem fogadja el az Úr, mert egy "értéktelen" életet egy "értékesért" cserébe? Tudom, hogy ez nem alku és nem vásár! De miért neki kell szenvednie???
Bocsássatok meg a kiborulásomért, de nem tudom, hogy fogom bírni az elkövetkező heteket!!!
Isten áldása legyen Rajtatok! Judit |
|
363. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-11 16:27 | |
|
|
Judit
|
Drága Csillag! Neked nagyon sokat köszönhetünk, az imák biztosan célba érnek, csak még nem tudjuk, mikor és hogyan!
Február utolsó hetét mondta a kezelőorvos, most pedig azonnal, de minden vizsgálat nélkül. Akkor még azt is mondta, hogy előtte mindenképp valamilyen képalkotó eljárással megvizsgálják. Éppen az MRI, ami nem sugárterheléssel dolgozik, hanem mágneses rezonancia vizsgálat, semmi ártalmas hatása nincs. Csak drága!!!
Azt mondják, hogy mindegy, mit mutatnak az eredmények, ez mindenképp kell, mert ezzel a protokollal (kezelési eljárás sorozattal)az utóbbi 5 évben javultak a túlélési mutatók. Csak azt nem veszik számításba, hogy kb. ennyi ideje alkalmaznak több kiegészítő szert, lett általánossá az internet, a nemzetközi információforrás, és ő maguk sem tudnak arra választ adni, mitől élnek tovább a betegeik. Nem lehet kimutatni, mert ma már minden beteg szed kiegészítő készítményeket. Csak úgy nekimenni és pusztítani, hogy azt sem lehet tudni, van-e egyáltalán ott olyan rákos sejt, amire hatni akarnak, nagyon durva. Vajon a saját gyermekével is megtenné?
|
362. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-11 14:37 | |
|
|
csillag
|
biztos hogy elszúrták? számomra annyira hihetetlen, hogy ennyire súlyos betegségnél ilyen felelőtlenek lennének. mondjuk az mri is sugárterhelés, az is egyfajta méreg.
|
|
361. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-11 10:31 | |
|
|
Judit
|
Sírva a Mária Rádióban elhangzó szavaktól, amiket Lurdból közvetítenek, s meghatódva a Ti imáitoktól és félve az előbb hallott hírektől, írom e sorokat.
Katát már hétfőn elkezdik kemózni azzal a bizonyos terápiával, amiről annyit írtam. A fiam szerint az orvosok elszúrták az időpontot, mert a hónap utolsó hetéről volt szó. MRI-t sem csináltak, azt is elszúrták. Még nem tudom, egyáltalán a szükséges vizsgálatokat elvégezték-e, többet tudok meg, ha férjem ma hzajön. Ő két napja ment el segíteni. Ilyenkor csak vonattal tudunk közlekedni, s akkor jobb, ha egyedül megy. Pénteken ismét visszautazik, hogy a pakolásnál segíteni tudjon azzal, hogy a gyerekekkel foglalkozik. Kb.egy-másfél hónapra kell készülniük, hogy nem jutnak haza.
Kata most nagyon jól van!!! Mi lesz a vége? Isten kezébe kell ajánlani!
Kezdődik a lurdi szentmise közvetítése, így most abbahagyom.
|
360. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-10 17:04 | |
|
|
Marika
|
Kedves Csillag!
Köszönjük, hogy összefogtál bennünket ezzel a kilenceddel. Hiszem hogy Kata gyógyulását segíti, mivel magunk is éreztük jótékony hatását, nyugalom kiegyensúlyozottság töltött el bennünket ez idő alatt. Remélem szervezünk még hasonló közös imádságokat mert együtt sokkal hatékonyabb és nagyon jó volt naponta itt találni az imádságokat.
Továbbra is imádkozom Katáért és családjáért és minden imádkozó testvérünkért.
Tudomásomra jutott, hogy volt aki a munkahelye miatt nem tudott ide fellépni minden nap de kérte Ilikétől hogy e-mailba küldje el neki és így ők is velünk tudtak imádkozni. Nekik is köszönet, hogy megtudták így oldani a velünk való imádkozást és Ilikének, hogy ezekre a címekre továbbította.
Szeretettel ölellek benneteket. Marika |
|
359. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-10 15:46 | |
|
|
csillag
|
Én is hiszem, hogy meggyógyul.Csodálatos lenne úgy zárni a fórumot, hogy itt van egy fénykép egy gyönyörű, erős, mosolygós, egészséges kislányról! nem érdekel, melyik orvos mit mond, Katáért többet imádkoznak, mit az összes többi beteg gyerekért a kórházban együttvéve. Isten tudta nélkül hanem egyetlen sejtje sem pusztulhat el! |
|
358. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-10 00:46 | |
|
|
keditke63
|
Kedves Judit!
Újra mondom, hogy imádkozom a drága kicsi lányért! Boldog vagyok, hogy sokan tesszük ezt! Bízd magadat és családodat Istenre, s meglásd Ő velünk lesz, s mindig ad egy "aprócska" jelt erről! ... Tudom, hogy tudod mindezt!
Veled érzek, imádkozom értetetek és HISZEM, hogy egyszer azt fogom ITT, ezen a fórumon olvasni, hogy Kata teljes értékű, egészséges emberke! :) Isten áldjon titeket, adjon nektek erőt, hitet, reményt, nekünk imádkozóknak pedig kitartást a fohászokban! Szeretettel ölellek téged, kedves családod és üdvözlöm minden Istenhez fohászkodó társamat: Edit |
|
357. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-09 11:34 | |
|
|
csillag
|
szerda, 9. nap:
az ANyaszentegyház védőszentje
Szent József, atyai pártfogásodat nem csak magamnak kérem. TErjeszd ki védőpalástodat a római katolikus Anyaszentegyházra és annak Jlézus vérén megváltott minden tagjára, hiszen az egyhát téged választott pártfogójának. Amilyen gondos szeretettel védted a názáreti kis családot, úgy vedd szíved gondjaiba Krisztus Titokzatos Testének nagy, szent ügyét! Védd meg minden ellenségétől, a hitetlenség és istentelenség minden ártalmától, hadd vezessen minden lelket az örökkévalóság biztos révpartjára. Llj bölcs tanácsoddal a szentséges atya mellé, hogy biztos kézzel vezethesse egyházát a végső diadal felé. Álld meg a püspököket, papokat, hoyg gyümölcsözően munkálkodhassanaka a lelkek megmentésének számtóföldjén. Töltsd el minden katolikus szívét az egyház iránt hűséges, tántoríthatatlan hittel és szeretettel! Az egy akolon kívül élő bárányokat is vezesd vissza a Pásztorhoz, Krisztusho! Nekem pedig adj ragaszkodó, fiúo lelkületet, hoyg mindig szívemen hordjam egyházam nagy és szent érdekeit, hogy minden erőmmel én is beálljak a nagy aratómunkába, hiszen Jézusod maga említette, hoyg az aratnivaló sok, a munkás kevés. Légy velem életem minden küzdelmében, hogy hősiessen helytállva, az egyház szent hajóján eljussak az örök boldogság hazájába. Amen. Szent József a zanyaszentegyház védőszentje könyörögj érettünk!
És kérjük közbenjárásodat a mennyei Atyánál. Jézus Krisztus nevében bármit kérhetünk, ha hittel kérjük az megkapjuk. Kérünk erősítsd az imába vetett hitünket, és Jézus Krisztusért kérjük az Atyát, hogy gyógyítsa meg a kicsi Katát egy boldog, teljes életre! Amen.
miatyánk, üdvözlégy, dicsőség. |
|
356. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-08 20:18 | |
|
|
csillag
|
kedd, 8. nap
halálunk óráján menedékünk
az örökkévalóság órája megérkezett. egész életed Isten színe előtt folyt le, nem tekintetted az emberek tetszését, csak arra figyeltél, hogy Istennek tessél.A jutalom nem késett: Jézusnak és tiszta jegyesednek boldogító ölelése közben mentél a mennyei Atya karjai közé. Dicsőséges Szent József, Te már ott vagy, ahová mi mindnyájan készülünk. Segíts úgy élnünk, hogy ne az emberek, hanem Isten szent akarata irányítsa cselekedeteinket! Hadd távozzam én is úgy e földi világból mint Te, áldott Szent József! Küldd el halálos ágyam mellé Jézus és Máriát, hogy az ő társaságukban lépjem át az örök élet küszöbét. Így remélem, hogy az én Uram, Krisztus Jézus nem szigorú bírám, hanem szerető testvérem lesz a boldog örökkévalóságon át az örök istennek, a Boldogságos Szűzanyának, az angyaloknak és szenteknek áldott társaságában. Szent József haldoklók pártfogója könyrögj érettünk!
Jézus azt mondta, ha valaki beteg közöttetek, imádkozzanak érte. mi arra kérünk, szent József, imádkozz a mi kis csapatunkkal kicsi Kata gyógyulásáért, akkor megsokszorozódik imánk ereje, ha Te viszed Jézus elé a kérést: add meg a teljes életet ennek a kislánynak!
Miatyánk, üdvözlégy, dicsőség.
egy személyes tapasztalat: amikor én valamiben nagyon akartam Istentől választ kérni, vagy valamit kikuncsorogni, ami a legjobban működött, valami jó kis kemény böjt. nem sokszor folyamodtam hozzá, de amikor igen, nem maradt válasz nélkül. |
|
355. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-08 17:19 | |
|
|
Ati
|
Oltalmad alá futunk
Oltalmad alá futunk Istennek szent Anyja! Ne vesd meg könyörgésünket szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtől mindenkor dicsőséges és áldott Szűz. Asszonyunk, Közbenjárónk és szószólónk! Engeszteld értünk Fiadat, ajánlj minket Fiadnak, mutass be minket szent Fiadnak.
Ámen. |
|
354. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-07 18:55 | |
|
|
Judit
|
Most beszélgettem Katával telefonon csaknem egy órán át. Nagyon jó a hangulata, a náthája rendbe jött. A vírus, ami megbetegítette, már szinte az egész családot ledöntötte. Most a fiamnál kezdődik. Kata mesélt kishuga keresztelőjéről, utána szánkózni volt édesanyjával. Azt is élvezte. Tavaly még félt tőle. Persze akkor már a daganat bántotta, s nyilván az okozott nála rossz érzéseket:-(
Készülnek a "végső" kezelésre, emiatt valami vizsgálatra kell kedden menniük a Szent L.Kórházba. Kedden pedig kontroll vérkép. Az MRI időpontját még mindig nem lehet tudni.
Drága Csillag! Köszönöm szépen ezt a csodálatos kezdeményezést, s a feltett imákat! Isten áldjon érte!
Sok szeretettel és Isten áldásával: Judit |
|
353. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-07 15:05 | |
|
|
csillag
|
Hétfő, 7. nap:
figyelmesség és aggódása:
Jeruzsálemből mentetek hazafelé egy napig. Keresed a rokonok, ismerősök között, akkor veszed észre, hogy nincs veletek a gyermek Jézus. Aggódva kérdezed a Szűzanyától: hol maradt Jézus? Ó. a gyremekéért aggódó két szép arc!
Hogy űz, hajt a szeretet, míg csak rá nem találtok a sok keresés után, három nap múlva a templomban.
Szent József aggódó atyai szíve, plántáld az én szívembe is a gyermekéért reszkető szülői szeretetet, gyermekeim lelkébe pedig öntsd a szülők iránti ragaszkodást! Add, hogy gyermekeimet, mint Istentől megőrzésre kapott feslő életbimbókat szeretettel, egyben bölcs szigorúsággal nevelhessem! Segíts meg Isten ítélőszéke előtt a végső leszámoláskor, hogy én is elmondhassam, Uram, akiket rám bíztál, mind megőriztem számodra!
Kérünk a kicsi Katáért, hogy vedd őt is atyai pártfogásodba!
miatyánk, üdvözlégy, dicsőség
|
|
352. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-06 13:18 | |
|
|
csillag
|
VASÁRNAPra:
6. nap, önzetlensége
A húsvéti ünnepekre Jézussal és Máriával fölmégy Jeruzsálembe, a szent városba, az Úr templomába. Szentek vagytok, mégis együtt mentek a többi emberrel és együtt éneklitek boldog vágyakozással a Messiást váró zsoltárokat. Pedig ti boldogan tudjátok, hogy már megérkezett a Messiás, hogy már közöttetek lakik az Üdvözítő. Nem jártok külön utakon, példaadásotok nem nagyzoló, nem tolakodó. Egyszerűen, csendesen siettek Jeruzsálem felé. Alázatos példátok hat.
Szent József, óvj meg minden feltűnésvágytól, a különcködéstől! Add, hogy önzetlen, alázatos életünk példájával hirdessük a mindenkit boldogítani akaró Krisztus Királyt!
Alázatos lelkű Szent József, könyörögj érettünk!
Kérünk vedd pártfogásodba a kicsi Katát, hogy visszakapja egészségét, és teljes testi-lelki felépülés után egész életében sokáig és boldogan szolgálja az Urat!
Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség |
|
351. hozzászólás
|
| Létrehozva: 2010-02-05 22:35 | |
|
|
Böbe
|
Imádkozom értetek és az értetek imádkozókért.
Szeretet nélkül a kötelesség elkedvetlenít,
Szeretet nélkül a felelősség kíméletlenné tesz,
Szeretet nélkül az igazságosság keménnyé tesz,
Szeretet nélkül a kedvesség képmutatóvá tesz,
Szeretet nélkül az okosság kegyetlenné tesz,
Szeretet nélkül a rend kicsinyessé tesz,
Szeretet nélkül a becsületesség kevéllyé tesz,
Szeretet nélkül a tulajdon kapzsivá tesz,
Szeretet nélkül a hit fanatikussá tesz,
Szeretet nélkül az élet értelmetlen,
Ám szeretetben élni: boldogság és öröm! |
|