Keresztény vallások összefoglaló oldala
Ajánlom az oldalt másnak Hozzáadás kedvencekhez
Főoldal Történelem Ünnepek Böngésző Gyermekeknek Galéria Fórum Eseménynaptár Archívum
Keresztény Magyarország Portál - Fórum - Imalánc a 3 éves Katáért!!! - Vallások összefoglaló oldala! - vallás, egyház, katolikus, református, evangélikus, teológus, templom, szent, egyháztörténelem, ünnep, szertartás, képeslap, fórum, hírek Dezső napja
11 felhasználó online
0 tag, 11 vendég

Képek a galériából

V. Kelemen
Zichy Jenő: Imádkozó asszony
Fórum

Oldalak: Első...3031 [32] 3334
73. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-26 13:53
miklosiella@gmail.com
Isten Áldását kérem életedre kicsi Kata! szeretteimmel minden-nap imádkozunk érted kis KATA.
Ella néni Erdélyből
72. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-26 13:20
Ima Szeretteinkért
Nagyon szépek ezek a gyermekek !

Isten óvjon kicsi Kata,
Áldás Reád és szerető Családodra !

Szeretettel : .. Zsú
71. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-26 13:20
Ima Szeretteinkért
Köszönjük a fényképet,

ezt látva ÚJULT ERŐVEL imádkozunk ezért az édes kis Katáért,

nézzétek ezt a boldogan mosolygó , szép kis arcocskát,

ezt lássuk mindig , amikor kérjük a teljes egészséget Katának !

Szeretettel
Adri
70. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-25 20:58
Judit
Szeretett Barátaim!

Köszönöm a szép imát!

A Magyar Család-on az oldalamra feltettem képeket Katáról. Június 4-én a testvérekről a műtét előtti napon készült a kép. Sajnos az a szép tekintete már megfakult:-( Állapota változó, a héten ismét kapott vért, de a mélypont a jövő hét közepére várható. Valószínű ismét velük leszünk. Félő nagyon a kiújulás:-(

Imában együtt vagyunk, sokat gondolok az "erősítő" imákra, bíztató sorokra.
Köszönet mindegyikért!

Isten áldjon Mindnyájatokat!

Judit
69. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-21 00:24
Böbe
Kicsi Kata gyógyulásáért és családjáért, hogy mindig tisztán lássanak.

Kegyelmes Isten, kinek kezében életemet adtam,
Viseld gondomat, vezéreld utamat,
Mert csak rád maradtam.

Add meg énnékem én reménységem szerint való jódat!
Áldd meg fejemet, ki bízik benned,
S viseljed gondomat!

A szép harmatot miként hullatod tavasszal virágra,
Sok jódat, Uram, úgy hullasd reám,
Te régi szolgádra.

Hogy mind holtomig szívem legyen víg,
Téged magasztalván, mindenek előtt
S mindenek fölött Szent nevedet áldván.
68. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-18 09:47
Judit
Nem tudom már, hogy köszönjem meg azt a sok szeretetet, amit itt megélek!
Igen, én teljes mértékben azonosulok azzal, amit Adri ír. Csak már úgy érzem, az én hitem kevés! A döntés főként a menyemé, s ő kitart az orvosok véleménye mellett. Nem meri válalni a NEM-et, amikor azt mondják, hogy azzal halálra ítéli a gyermekét. De az jutott eszembe, mi lesz ha Kata nyomorékan életben marad és sem rendesen mozogni, sem beszélni, sem látni, hallani,stb. nem fog tudni, s netán megkérdezi, miért engedtétek?
Most kaptam egy hírlevelet Kovács Ádámtól, a Celladam feltalálójától. Egyértelműen ellene van az immunrendszer gyengítésének - aki tud a sorok között olvasni, megérti! Megelőzhetőnek és GYÓGYÍTHATÓNAK tartja a rákot.
Tegnap egy gomba- és vitaminkészítményt ajánlott egy rákkutató központ, ahol évtizedek óta dolgoznak a rák gyógyíthatóságán. Miskolcon van a Kft. Prof.Dr.Fachet József és Varga Gábor neve fémjelzi. Kérdésemre, hogy kemo és sugár? - a válsz, hogy ebbe nem szólhatnak bele. Megint a sorok között kell tudni olvasni! A készítményekről leírják, hogy a rák gyógyítása milyen elveken megy végbe általuk.
Tehát vannak lehetőségek, csak gyorsan dönteni kellene, hogy MIT választanak. De ők maradnak a klinikumnál. Az viszont igaz, hogy ennél a fajta ráknál nagyon rossz kilátásokról lehet olvasni:-(
Tegnap leszedtem egy anyagot a netről, ami a sugárkezelés későbbi hatásait írja le. Szerzője egy doktornő, aki azon a klinikán dolgozik, ahol Katát kezelik. Holnap viszem a gyerekeknek, bár átküldtem már a cikket a fiamnak. Tudom, hogy ezzel a menyem "ellen" teszek, de most vállalom. Persze van bennem félelem, mert ha ezek hatására nem lesz sugarazva, s meghal, akkor meg nem állhatok előttük, de Isten előtt sem, mert rám fogható, hogy én vagyok a bűnös!!!

Ekkora keresztet bizony nehéz viselni!

Köszönöm imáitokat, segítségeteket!

Most egy hétig nem leszek, mert holnap reggel megyünk hozzájuk. Katát 3 napon át fényterápiázni fogják, hátha csökkenthető a mellékhatás, utána várható ismét a lázas, rossz állapot a mostani kemo miatt, s akkor a kórházban fogunk segíteni nekik. Nem lesz módom számítógéphez jutni.

Isten irgalmában bízva:

Judit
67. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-17 22:32
Adri
Kedves Mindnyájan !
Talán az alább is említett Dávid professzor úr, talán más írását olvasva jutott tudomásomra, hogy már sok "észheztért" orvos ajánlata alapján:
EMBERISÉG ELLENI BŰNTÉNY-nek akarják nyilvánítani a sugárkezelést és a kemot.
Ennek nagyon sok alapja van!Vádoljuk érte a gátlástalan piacgazdaságot.

Én tudom és hiszem, hogy a teremtő szándéka mindig jó, és mindig az ÉLET !
Ami nemjó történik, felelősek vagyunk érte.
Legjobb és legigazabb szándékunk szerint kérjük a Jóistent,
válassza az ÉLET-et ! Kérjük, hogy a lehető legjobb történjen kis Katával,
hogy ez a bűntelen kicsi lány boldogan és mosolyogva szerethesse a Jóistent, és boldogan és hálás szívvel emlékezzen majd,
az Isten, őérte, CSODÁT TETT !
Igen, Testvéreim, ne féljünk CSODÁT kérni, ha valaki méltó a csodára, akkor meg is kapja, TUDOM !
Minden napi imánkban hittel kérjük a csodát kis Katánkért.
Ne a betegségére gondoljunk, hanem a boldog, mosolygó, egészséges Katára!
A CSODÁRA, amit megkap. Mert szereti őt a Jóisten, és szereti őt a családja,
és szeretjük őt mi mind.
Áldás
Adri

66. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-17 22:29
torokad
Sziasztok!
Most olvastam csak ezt a fórum témát, nagyon megható ez az összefogás!
A feleségem és én is imádkozunk Katáért!
torokad
65. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-17 08:41
Pavike
Minden este imádkozom, és nem lankad az erőm addig míg Kata meg nem gyógyul! Ha Isten azt a sorsot rendelte neki, hogy éljen, akkor meggyógyul és egészséges lesz! Sokmindent átélt már ez a kislány és ő nem adja fel, nagy az ő ereje, tehát nekünk sem szabad! Imádkozom rendületlenül!
Áldás!
64. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-17 00:27
Marika
Töretlen hittel és meggyőződéssel imádkozunk értetek és szándékotokra!

"A Szentlélek megvilágosító erejét és az Irgalmas Jézus segítségét kérem, hogy döntésükben segítse őket, s növelje hitüket, erősítse reményüket."

"Dús kincséből az Úr Jó békességet adjon,
Hogy szívünkben a kedv Víg és derűs maradjon.
Ne hagyja híveit Bú-bajban sohasem."
A rossztól óvja meg Itt s túl ez életen.
63. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-16 21:35
Jakab
Kedves Judit!
Továbbra is gőzerővel imádkozunk! Imádkozunk az ártatlan kis Katáért, imádkozunk értetek, a szülőkért, nagyszülőkért. Imádkozunk, hogy legyen erőtök elfogadni a gyógyulást, vagy a félgyógyulást, vagy ami a végtelen Teremtő szándéka.
testvéri szeretettel: gyuri
62. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-16 19:51
Judit
Hitben és imákban Szeretett Testvéreim!

Ismét jelentkezem, mert nemrég beszéltem a fiammal, s elmondta a sugárterápiás konzultáció lényegét. Kiderült, hogy nem is csak az agyat, hanem az egész gerincet is végig akarják sugarazni:-((( Holott - hála imáitok meghallgatásának - a liquorban nem találtak rákos sejtet, semmi nem utal áttétre. Ez valóságos csoda, mert azt olvastam, hogy amikor ezt a fajta agydaganatot diagnosztizálják, már 30%-ban áttét van a gerincvelőben. S mivel Katának előrehaladott volt az állapota, emberi számítás szerint meg kellett volna jelennie az áttétnek. Azért akarják sugarazni, hogy "biztos, ami biztos, hátha úszkál néhény sejt, amit a mintavétellel nem tudtak elcsípni". Ráadásul az agyat sem célzottan, mint eddig tudtuk, hanem a teljes térfogatot akarják sugarazni, amit a daganat kitöltött. Tehát az egésznek egyenes következménye, hogy ha most életben is marad, s nem lép fel azonnali halálos szövődmény, teljesen "agyonvágják" az egész központi idegrendszerét, s néhány éven belül bármely szervében a sugár hatására rákos folyamat indulhat el. Nem beszélve az elkövetkezendő időszakról, a mellékhatásokról, s egy estleges lebénulás, érzékelési, beszéd, gondolkodási és egyéb funkciók tönkretételéről. Legutóbb egy szobában volt egy kisfiúval, akinek ugyanez a betegsége, s már sugarazzák. Teljesen tönkretették a bélrendszerét. Ha a fiam kérdezett, a válasz az volt, hogy "mindenre van orvosság, majd azzal helyrehozzák". Ha pedig nem vállalják, az arcukba mondják, hogy ezzel aláírják gyermekük halálos ítéletét.
Semmire nem kapnak őszinte választ, csak azt hajtogatják, hogy ha azt akarják, hogy életben maradjon a lányuk, vállalják el a kezeléseket! Szerencsétlenek teljesen "padlón" vannak! Bármit döntenek, később lelkiismeretfurdalásuk lehet.

Mindezt azért írtam le, mert most a Szentlélek megvilágosító erejét és az Irgalmas Jézus segítségét kérem, hogy döntésükben segítse őket, s növelje hitüket, erősítse reményüket. Benneteket is arra szeretnélek kérni, hogy imáitokkal most ezt a döntést segítsétek!

KÖSZÖNÖM! ISTEN ÁLDJON BENNETEKET!
61. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-14 21:48
Judit
Úgy jártam, mint a múltkor:-( Sajnos időkorlátja lehet az írásnak, mert most is telefonok miatt elhúzódott az idő.

Aranyos Kingám! Nagyon megleptél fantasztikus ábráiddal! Nagyon ügyes vagy! Fogalmam sincs, hogyan csinálod!

Kedves Linda! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire melletttünk álltok imáitokkal! Erősen érződik a hatása!

Mától Kata ismét kemot kap, de gyengébbet, talán nem lesz a mellékhatás sem oly erős. A "véletlen" folytán lehetőség adódik egy új terápiás eljárás kipróbálására, ha menyem tudja vállalni a napi bejárást Vácról Bp-re. Ez a mellékhatásokat védené ki, ha beválik. Egyelőre csak feltételezés, de hátha!
Amitől rettegek, az a sugárterápia, amit augusztusban kapna. Olvastam egy csomó cikket, borzalmasak a mellékhatásai távlatosan a központi idegrendszerre. Mozgásproblémák és szellemi képességek radikális csökkenése. Az operáló orvos sem javasolta ilyen kis korban. A mostani kezelőorvos azonban nagyon akarja. Állítólag ezek a kezelések erős pénzlobbi hatása alatt állnak:-( Mit lehet tenni, ha az orvos azt mondta a menyemnek, hogy csak akkor van esély az életben maradásra, ha vállalja. Isten fog dönteni, mert egy fejmaszkkal, ami rögzíti a fejét, 5 percen át mozdulatlanul kellene feküdnie. Ezt nem tudom elképzelni, hogy Kata meg tudná tenni. Én Isten irgalmas jóságában és segítségében jobban bízom!

Hálásan köszönöm, hogy velünk vagytok imáitokkal és segítitek Kata gyógyulását!

ISTEN ÁLDJON BENNETEKET!

Judit
60. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-13 09:29
x_kinga_x
Csak benéztem...és hogy ne jöjjek "üres kézzel":
.................. _......._
............... .~...........`~.
.?..,_..... / ...................`,
._?..'-.., ?......... _.'`~.~./
...?'-.-,._...`{._,}........°./
...... '....`-.`?..-.-,.__o;
........ '._`../........... |_ _{iii}
............ / ...........`.|-.....Y
........... / .......?..... /.....|/
.......... / ...........'-...-;..._
........._? ................ ..`ll.
...... /..ll|`-.....___.......l.
59. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-13 01:09
Linda
Kedves Judit és családja!

A Mai szentmisét is Kata gyógyulására ajánlotta fel a családom.
Természetesen továbbra is imádkozunk értetek minden nap.

Adjon a Jó Isten erőt és kitartást az egész családnak.

Szeretettel: Linda
58. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-07 16:32
Ima Szeretteinkért
Drága Ilikém!

...........Írtam levelet Dávid prof.-nak, személyesen válaszolt, s ismét felajánlott személyes konzultációt. Pénzt nem fogad el. A teát is 18 év alattiaknak ingyen adják, sőt minden terméküket, ami segít a rák ellen! Egy karizmatikus személyiségnek tartom. Rajongótábora van már rákból gyógyultak körében. Vasárnap, amikor főztem a teát, eszembe jutott a Bibliából, hogy Dávid győzte le a Góliátot....Hátha!

Nehéz 4 nap volt, de túl van rajta Kata, már otthon tartózkodik, csütörtökön kontroll. Gyorsabb volt a felépülése, mint az orvosok gondolták, mert előttem mondta egy doktornő a menyemnek, hogy 7-8 napig biztosan bent kell lennie, s még ezen a héten is kell vért kapnia. S erre tegnap kiengedték. Tehát csütörtöktől vasárnapig volt csak bent. Mi ez, ha nem Isten segítsége!
Komolyan Ilikém, fantasztikus apró csodák történnek!!! Én nem tudom azt az érzést elmondani, amit belül érzek a Szűzanya és Jézus-Isten-Szentlélek iránt!
S ebben Ti és még nagyon sokan benne vagytok!!!

Isten áldása legyen Rajtatok és családjaitokon a sok embernek nyújtott segítségért!

Hálás szeretettel: Judit
57. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-06 01:23
Ili
Drága Judit!

Veletek vagyunk, és imádkozunk töretlen hittel Kata gyógyulásáért és az egész családért.

Ha valamiben tudunk segíteni írd meg nyugodtan.

Isten Áldásával Ili

Az igazi Mária

Ó Máriák,
Besnyőn és Somlyóban és Pócson és Cellben,
Lorettóban, Lourdesban, Fatimában, a Kármelen és Athoson,
Guadalupén és Nagasakiban,
akiknek arca elé ezerével özönlik az emberiség,
és bicskát ránt a csíki legény,
hogy az ő zászlója mehessen a körmenet élén,
és hadra kel a két spanyol falu népe,
hogy az igazi Mária melyiküké,
Ó Máriák,
míg ti a tömjén lengő magasában
a fogadalmi táblácskák aranyos koszorúja között,
megbújva az ügyetlenkezű hajdani mester századok feketítette vonalaiban,
megértőn mosolyogtok,
ti fakuló fekete Máriák,
tudjátok-e, mik vagytok az emberiségnek?

Ti vagytok a Dallam, a Szín, a Szabadság,
a ritmus eloldó lebegése,
elengedés, magafeledés,
az Ünnep.
56. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-04 15:32
Judit
Leírtam egy hosszabb beszámolót, s közben kiléptetett a rendszer, nem jelent meg az írás:-(
Sajnálom nagyon, de újra nincs időm leírni.

Köszönöm a segítségeteket, az email címem: belanszkyjudit@indamail.hu

Kata kórházban van, állapota változó. Vért kapott, s fog még kapni, magas láza volt, de már javul. Több egyéb szenvedése van, de amint jobban érzi magát, beszédes, játékos, jókedvű. Infúziós állvánnyal együtt sétáltattuk, már csak az egyik kezét kellett fogni.

Továbbra is köszönöm az imákat, mert ismét tapasztaltam jótékony hatását. Lassan írnom kellene ezeket!

Isten áldása legyen Rajtatok, akik rászánjátok időtöket az imára!

Sok szeretettel: Judit
55. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-04 11:41
x_kinga_x
___ç$$$ç_
__$$$$$$$_####______####
___*$$$$$$ç####___########
_____*$$$$$$$$$$$##########
_____$$$$$$$$$$$$$##########
______$$$$$$$$$$$$$##########
______$$$$$$$$$$_$$$##########
______$$$$$$$$$$##$$$##########
_______$$$$$$$$$_##$$###########
______$$$$$$$$$$___$$#########_##
_____$_$$$$$$$$$$__$$_######_##
___$$__$$$$$$$$$$_$$$__######
______$$$$$$$$$$__$$$___#####
______$$$$$$$$$___$$____####_#
______$$$$$$$$$_________##_#
______$$$$$$$$__________##
_______$$$$$$___________##
_______$$$$$$
_______$$$$$$$
_______$$$$$$$$
_______$$$$$$$$
_______$$$$_$$$$
_______$$$___$$$$
__ççç$$$$$$_çç$$$
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
54. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-03 00:58
Ili
Elozmény: ( Bettike @ 2009-07-02 01:19)
Kata nagymamájának, Juditnak továbbítok egy üzenetet a keresztény imádkozók klubjától.
Kérlek Judit, légy szíves add meg nekem az e-mail cimedet, hogy tudjnak neked közvetlenül írni, akik ezt kérik, és itt nem regisztráltak.
Imádságos szívvel és üdvözlettel:
Fehérné, Ági
Kedves Ági és Keresztény imádkozók klub tagok!

Nagyon hálásan köszönjük, hogy velünk imádkoztok Kata gyógyulásáért.
Köszönjük a segítséget a Gránátalmalé beszerzésében is. Hála Istennek megoldódott a beszerzése egy gyógyszerész segít benne, így folyamatosan megkapja Kata a szükséges adagot.

Az e-mail címmel kapcsolatban azt szeretném kérni, hogy ide írjatok, mert Juditnak és családjának nagyon kevés ideje marad, így egy helyen könnyebben megkapják mindenki üzenetét ezért nyitottuk nekik ezt a külön oldalt.

Mint látjátok, ha idejük engedi és valami változás történik Judit is és mi is jelezzük a velünk imádkozó, együtt érző testvéreinkkel, barátainkkal.

Ha még is szüksége lenne valakinek egy elérhetőségre kérlek benneteket az alábbi címre írjatok:

ili@keresztenymagyarorszag.hu

Köszönjük, hogy velünk vagytok. Isten Áldásával Ili

53. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-02 23:53
Bettike
Elozmény: ( Bettike @ 2009-07-02 01:25)
Az ígért üzenet Juditnak:
"Kedves nagymama!

Örülünk, hogy Isten segítségével és imáinkkal a kis Kata állapota javul. Nagyon szeretnénk segíteni. Gránátalmalevet Kárpátalján lehet kapni, konkrétan szülővárosomban Beregszászban. Mi is szoktunk hozni, bár sajnos nem olcsó. Az a baj, hogy üvegben van és nem műanyag flakonban. Mi Nyíregyházán élünk, ezért beszéljünk meg valami e-mail, telefon elérhetőséget.

Áldás, Békesség!

Márta"

Fehérné, Ági
Kedves Judit! Egyszerűbb, ha megírom Márta e-mail címét, hogy szükség esetén fel tudd venni velük a kapcsolatot gránátalmalé beszerzéséhez.

vamosi.jozsef8@chello.hu

Jézus áldjon benneteket!
Ági
52. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-02 01:25
Bettike
Az ígért üzenet Juditnak:
"Kedves nagymama!

Örülünk, hogy Isten segítségével és imáinkkal a kis Kata állapota javul. Nagyon szeretnénk segíteni. Gránátalmalevet Kárpátalján lehet kapni, konkrétan szülővárosomban Beregszászban. Mi is szoktunk hozni, bár sajnos nem olcsó. Az a baj, hogy üvegben van és nem műanyag flakonban. Mi Nyíregyházán élünk, ezért beszéljünk meg valami e-mail, telefon elérhetőséget.

Áldás, Békesség!

Márta"

Fehérné, Ági
51. hozzászólás
Létrehozva: 2009-07-02 01:19
Bettike
Kata nagymamájának, Juditnak továbbítok egy üzenetet a keresztény imádkozók klubjától.
Kérlek Judit, légy szíves add meg nekem az e-mail cimedet, hogy tudjnak neked közvetlenül írni, akik ezt kérik, és itt nem regisztráltak.
Imádságos szívvel és üdvözlettel:
Fehérné, Ági
50. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-30 23:25
Judit
Kedves Éva!
Köszönöm a válaszodat! A mennyiséget tudom, az Alapítvánnyal is beszéltem, csak a Tőled kérdezettekre akkor még nem gondoltam. Amellett számomra ők nem megbízhatóak. Gondold el, hogy elkérték a rendes árat, utána Dávid prof. mondta a fiaméknak, hogy 18 éves korig ingyen adják. Fogok írni emailt Dávid prof. titkárnőjének, mert a gránátalmalevet sem merem addig, amíg ők nem adják rá áldásukat. Nehogy a két készítmény bezavarjon. Egyébként sok jót lehet hallani a Flavonax 100-ról is. Azt is megvettem, de savanyú, így az is problémás.

Kedves Kinga! Köszönöm a honlap címét, már sokat olvasgattam, az volt az első, amit megkerestem, mert a TV-ben sokat hallottam Dávid prof. úr beszélgetős műsorait.

Mindenki segítségét köszönöm! Kata már szépen jár, a kezecskéit kell csak fogni. Szegénykém még futni is akart, hogy megmutassa, mit tud:-) Nagy az akaraterő benne. A bal kezét is már ügyesen használja. Magyarázgatja, hogy hol adják majd az infúziót, hol lett sebes a keze a ragtapasztól, de már szépen gyógyul. S issza a "gyógykávét". Így neveztem el számára a COD teát,mert nagyon szerette a kávé illatát, amikor én ittam. Kávéscsészéből adtam neki először, azóta is úgy issza. Bizony, keserűbb, mint a legrosszabb feketekávé! Jól megédesítettem mézzel, s elfogadta:-)

Az imák csodákra képesek, köszönöm!!!
49. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-30 09:09
Pavike
Elozmény: ( Judit @ 2009-06-29 15:27)
Egy kis korrigálást szeretnék tenni az előző hozzászólásomhoz.
Nem gondoltam át a gránátalmalé postai szállítását. Nagyon szépen köszönöm, ha valaki gondolt netán rá, hogy küld, de sokat nem vagyunk itthon, s esetleg nem tudnám átvenni. Ma találtam egy segítőkész gyógyszerészt, aki beszerzi.

Pavike Drága!
Köszönöm a jótanácsokat! Ezek szerint eddig rosszat nem tettünk. A fémet kerüljük, a tea 3 napig áll a hűtőben. Még azt nem tudom, hogy a zaccot, az üledéket is el kell-e fogyasztani? Láttam, hogy az zavarja a kicsit, s műanyag teaszűrőn átszűrtem. S a citromot sem tudom, hogy mennyire fontos. Csak ízesítőnek vagy a C-vit tartalom miatt írják-e? A savanyúsága miatt akkor nem inná meg a teát. De kap C-vit. cseppeket.
Sajnos a répa-és céklalevet semmilyen formában eddig nem sikerült adni. Van gyümölcscentrifugánk, s azonnal próbálkoztunk, de nem volt hajlandó inni. A céklalevet menyem bio-italként vette meg, de tegnap láttam, hogy még nem bontotta fel, tehát azt nem próbálta. Most kissé érzékeny Kata szája a kemótól, ezért még nehezebb. A mennyiséget sem tudjuk, hogy a napi adag mennyi legyen.
Köszönet a segítségért!
Kedves Judit!
Az az igazság, hogy sajnos nem tudom, hogy egy 3 éves kislánynak milyen adagban kell adni. Szerintem fel kellene hívnod a központot, és megkérdezni. Én csak a felnőtt adagot ismerem. Az napi 3x 3dl volt. Minden étkezés előtt, de volt, hogy étkezés után itta meg, mert nem ment neki előtte. Persze szegénykém csak kortyolgatta, de a lényeg, hogy azért itta. A citrom csak ízesítésre szolgál. Ahogy a méz is! Mi mindig ezzel csináltuk a teát. De ha nem fogadja el a citromot akkor nem kell belerakni. Az jó, hogy kapja a C vitamint, mert az nagyon fontos! Anyukám 5000 mg-ot kapott naponta. A zaccot nem kell meginni, azt nyugodtan szűrd le és dobd ki.

Áldás, békesség! Éva
48. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-29 22:27
x_kinga_x
http://www.codtea.oditech.hu/
47. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-29 22:24
x_kinga_x
http://www.codtea.oditech.hu/osszefoglalo.htm
46. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-29 15:27
Judit
Egy kis korrigálást szeretnék tenni az előző hozzászólásomhoz.
Nem gondoltam át a gránátalmalé postai szállítását. Nagyon szépen köszönöm, ha valaki gondolt netán rá, hogy küld, de sokat nem vagyunk itthon, s esetleg nem tudnám átvenni. Ma találtam egy segítőkész gyógyszerészt, aki beszerzi.

Pavike Drága!
Köszönöm a jótanácsokat! Ezek szerint eddig rosszat nem tettünk. A fémet kerüljük, a tea 3 napig áll a hűtőben. Még azt nem tudom, hogy a zaccot, az üledéket is el kell-e fogyasztani? Láttam, hogy az zavarja a kicsit, s műanyag teaszűrőn átszűrtem. S a citromot sem tudom, hogy mennyire fontos. Csak ízesítőnek vagy a C-vit tartalom miatt írják-e? A savanyúsága miatt akkor nem inná meg a teát. De kap C-vit. cseppeket.
Sajnos a répa-és céklalevet semmilyen formában eddig nem sikerült adni. Van gyümölcscentrifugánk, s azonnal próbálkoztunk, de nem volt hajlandó inni. A céklalevet menyem bio-italként vette meg, de tegnap láttam, hogy még nem bontotta fel, tehát azt nem próbálta. Most kissé érzékeny Kata szája a kemótól, ezért még nehezebb. A mennyiséget sem tudjuk, hogy a napi adag mennyi legyen.
Köszönet a segítségért!
45. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-29 14:30
Pavike
Elozmény: ( Judit @ 2009-06-28 00:46)
Köszönöm az újabb imákat és a bíztatásokat!
Valóban csodálatosan tűrte Kata a kezeléseket. Mindössze egy seb jelentkezett a szájában, de nem fájlalta, holott úgy hallottam, hogy ezek a fekélyek igen fájdalmasak. Továbbra is nagyon bízunk, hitünk és reményünk erős! Csütörtöktől várható a rosszabbodás, mert addigra romlik le a vérkép, aminek következménye láz, netán transzfúzió is lehet. Én nagyon bízom benne, hogy átvészeli a nehézségeket.
Köszönöm a COD teáról írottakat. Sajnos nem tudjuk annyira előírásszerűen adni, mint kellene, mert vannak napok, amikor "éheznie" kell valamilyen beavatkozás miatt, s ilyenkor a napi mennyiség felét, ha sikerül megitatni. Menyem azt sem tudja tartani, hogy éhgyomorra adja. Mindezek ellenére bízom a jótékony hatásában. Éppen ma főztem, s holnap viszem hozzájuk Vácra, mert pénteken hazaengedték. Azt sem tudom, mennyit veszít hatásából, ha napokig áll a hűtőben, ill. ha főzés közben jobban felforr. Villanytűzhelyen nagyon nehéz a szabályozás.
Hétfőn a férjemmel elmentünk Mátraverebély-Szentkútra imádkozni, s onnan hoztunk vizet. Most második alkalommal abból főztem a teát:-) Nagyon hiszek a Szent Szűzben és Fiában, Jézus Urunkban. A ferences atyák is imádkoznak Katáért. Fiam a ferenceseknél érettségizett.

Hála legyen az Úrnak és Nektek, akik velünk vagytok!
Szia Judit!
Néhány jótanács a COD teával kapcsolatban. Nem baj, ha nem tudjátok előírásszerűen adni, mert a hatóanyaga akkor is megvan. De fontos, hogy amikor tudjátok azért tartsátok be. Egyébként az anyukám sem mindig éhgyomorra itta, bár ő fogyasztott mellette még természetes táplálék kiegészítőket is. Mennyi napot áll a hűtőben? Mert ha több mint 1 hetet akkor veszít a hatásából, de ha csak pár napot (2-3) akkor nem. Sajnos azt nem tudom, hogy ha jobban felforr a kelleténél akkor veszít-e a hatásából. Azt tudom, hogy fémmel nem érintkezhet, tehát fém kanalat ne használjatok hozzá, és lehetőleg sötétített (zöld, vagy barna) üvegben tároljátok a hűtőben. És nyugodtan tárolhatják a hűtőben egy pár napig, nem lesz semmi baja. Ittassatok a kicsivel minden nap frisssen préselt répa és céklalevet a COD tea mellé, persze ne erőltessétek egyszerre ha nem kell neki, hanem osszátok el egész napra. Ha nem fogadja el a répa és céklalevet, akkor próbáljátok meg, hogy egy héten csak egy pár nap adtok neki, de mindenképpen kell, hogy igya.
Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdés van, nyugodtan tedd fel!
Isten áldása legyen rajtatok és a kis Katán!
44. hozzászólás
Létrehozva: 2009-06-29 01:35
Judit
Köszönet ezerszer és még többször!

Kata állapota nagyon szépen javult, már a kezecskéit fogva tud járni:-) A bal kezét is jobban használja:-)
Megkaptam a leveleket, köszönöm szépen a segítségeteket!
A gránátalmalevet már szerettük volna megvenni, de nem lehet kapni. Állítólag hiánycikk. Ha valaki kapna, s utánvéttel elküldené, nagyon hálás lennnék!
Címem: Belánszky Judit
2500 Esztergom, III.Béla király u.19.
A sok ima érezteti hatását, megtapasztaljuk a napi apró csodákban! Ennyi ima meghallgatásra kell, hogy kerüljön!

Hiszünk, remélünk, szeretünk!
Hirdetés
Hasznos oldalak Impresszum Copyright Médiaajánlat Vélemény Oldaltérkép